Billions of Free Sudoku Puzzle to Play Online


Ç'është Sudoku dhe ç'janë janë këtij lojë?

Sudoku është një lojë logice e njohur me numra. Rregullat e saj janë mjaft të thjeshta, kështu edhe fillestarët mund të trajtojnë nivelet e thjeshta.


Vështirësi: i lehtë  mesatar  e vështirë  ekspert  mastër  ekstrem  i personalizuar
welcome


TOP100  
Display this language on the homepage

Rregullat e lojës së Sudoku:

Një sudoku është një rrjet 9x9 qelizore, çdo të cilë mund të përmbanë një numër nga 1 deri në 9. Objektivja është të plotësoni kutitë të zbrazët me numra nga 1 deri në 9, në mënyrë që çdo rresht në kolonë dhe çdo rajon 3x3 të ketë të gjitha numrat nga 1 deri në 9. Luani me kënaqësi!

Kliko në numrin e zi brenda ose nënëndë kutit për të plotësuar numërin e përshtatshëm. Numri i plotësuar është i zi (i verdhë nënë mënyrë natën). Klikimi mbi numra të dyfishtë do t'i fshijë atë. Portokalli përfaqëson numrat e përfunduara.

Ç'janë rregullat e bazë të Sudoku?

Ne rrëma e thjeshta e puzzleve Sudoku, tashmë ka shumë numra të plotësuara. Pra, nuk është aq e vështirë për të përmbajtur zgjidhjen, nëse jeni i njohur me rregullat e bazë. Megjithatë, për të zgjidhur nivele të vështira dhe për të trajtuar atyre shpejt, ju duhet të përdorni disa triks dhe të mësoni teknika të avancuara të Sudoku.

Udhëzuesi ynë i Sudoku ka shumë video tutoriale për lojtarë të gjitha niveleve të aftësisë: nga fillestarët absolut të Sudoku deri tek ekspertë. Shiko videotë për të parë krejt rregullat, ndihmët dhe strategjitë e Sudoku dhe për të përjequar lojën!

SITE LINK

MinesWeeperSudokuPuzzleSuperMarioSnakeGametetris24timeRandom Number Generator

language

Sudoku (English) 数独 (简体中文) सोदुकू (Hindi) Sudoku (Español) Sudoku (French) سودوكو (Arabic) সোদোকু (Bengali) Судоку (Russian) Sudoku (Portuguese Brazil) Sudoku (Indonesian) سودوکو (Urdu) Sudoku (German) 数独 (Japanese) Sudoku (Turkish) சதுக்கூ (Tamil)
version:
This website uses cookies to deliver the best possible user experience. You can read more about this in our Privacy Policy.   OK